top of page
Dhovano
Dhovano

GESPECIALISEERD IN AUTOMATISATIE VAN DEUREN, POORTEN EN ROLLUIKEN

MEER DAN 30 JAAR ERVARING

Dhovano in De Haan heeft jarenlange ervaring in de automatisatie van poorten, deuren en rolluiken en laat u ook na de installatie niet in de kou staan. Een degelijk onderhoud van uw automatisaties is verzekerd!

Anker 1

KEUZE IN BEDIENINGSOPTIES

Bij Dhovano doet zaakvoerder Nico D'Hondt er alles aan om uw automatisatieopdracht tot een goed einde te brengen. Daarbij hoort vanzelfsprekend ook een duidelijke communicatie over de verschillende bedieningsmogelijkheden. Sleutel, schakelaar of code met klavier? We bekijken samen met u de mogelijkheden en bieden u de beste oplossing aan waarbij u zich het meest comfortabel voelt en die realiseerbaar is.

Kiest u voor de automatisatie van poorten, deuren en/of rolluiken? Dan vormt de installatie van deze technieken pas het beginpunt van een goed werkende installatie. Een jaarlijks onderhoud van alle delen van de automatisaties is aanbevolen om de goede werking op lange termijn te verzekeren. Ook voor die service kunt u bij Dhovano in De Haan terecht. 

JAARLIJKS ONDERHOUD AANBEVOLEN

logo dhovano1.png

WILT U MEER WETEN OVER AUTOMATISATIE? NEEM DAN SNEL CONTACT OP MET DHOVANO IN DE HAAN.

Dhovano

STEL ONS UW VRAGEN

Wilt u weten of het ook voor uw deur, poort of rolluik mogelijk is om ze geautomatiseerd te laten werken? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bekijken we graag samen met u de verschillende mogelijkheden. Zaakvoerder Nico D'Hondt komt graag langs voor een kennismaking en overloopt samen met u de opties op het vlak van installatie en afwerking.

bottom of page