top of page
Dhovano
Dhovano

EXPERT IN ELEKTRICITEITSWERKEN

DEPANNAGE EN HERSTELLINGEN

Een ervaren elektrieker is een noodzaak voor ieder huisgezin. Want wat doet u wanneer er plots een elektrisch defect opduikt dat u niet zelf kunt oplossen? Op dat moment komt Nico D'Hondt van Dhovano in De Haan als geroepen.

Anker 1

GROTE EN KLEINE ELEKTRICITEITSWERKEN

Behalve voor herstellingen kunt u bij Dhovano in De Haan ook terecht voor alle grote en kleine elektriciteitswerken. We begeleiden u bij de renovatie van de elektrische installatie van uw woning en zorgen ervoor dat uw elektrische installatie volledig conform alle wettelijke voorschriften wordt geplaatst. Zo hoeft u zich verder nergens zorgen om te maken. Nico D'Hondt voert als zaakvoerder alle werken eigenhandig uit en vormt dus een prima aanspreekpunt. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring krijgt u gegarandeerd het antwoord waarnaar u zoekt.

Bent u op zoek naar een ervaren elektrospecialist die u kan begeleiden bij de keuring van uw elektrische installatie? Dan is Dhovano uw redder in nood. We stellen de nodige elektrische schema's op volgens de regels van de kunst en zorgen voor een vlotte elektrische keuring door een erkend organisme.

ELEKTRISCHE SCHEMA'S EN KEURINGEN

Dhovano

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wie zoekt naar een ervaren elektrotechnicus voor de beste begeleiding bij al uw elektrische vragen zit zeker goed bij Dhovano in De Haan. We zorgen voor een perfecte dienstverlening in de ruime regio rond De Haan en komen graag bij u langs voor tal van elektriciteitswerken. Van klein tot groot, herstelling of dringende panne: op ons kunt u rekenen!

Wist u dat Dhovano ook gespecialiseerd is in de automatisatie van deuren, poorten en rolluiken? Met meer dan 30 jaar ervaring in het onderhoud en de herstelling van liften weet zaakvoerder Nico D'Hondt als geen ander hoe hij uw automatisatieopdracht tot een goed einde moet brengen.

Dhovano

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN DIE DHOVANO IN DE HAAN U BIEDT? NEEM DAN SNEL CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE!

bottom of page